sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Cristalul

Norii joaca pe un cer siniliu, bintuit de unde electromagnetice, unde care interfereaza in mod degratoriu cu undele noastre vitale.
Totul e incarcat de unde negativiste; terestri sint stressati, nervosi si agresivi. Oamenii au devenit vulnerabili, datorita modului nesabuit in care folosesc tehnologiile moderne. Parametrii obiectelor mondene n-au fost studiate din punct de vedere fiziologic si a bio-chimiei umane.
Acum cind situatia a devenit exploziva, savantii intariti cu echipe de neurologi au inceput sa studieze efectele micro-undelor asupra sistemului de unde nervoase.
Undeva printre nori, intr-o zona a Caraibilor, a inceput o ploaie meteorica; parca o mina nevazuta, a unei galaxii nestiute a venit sa dee o mina de ajutor terestrilor stressati.
In aceasta zona statisticile arata stress si agresivitate la valoare ZERO. Deci ceva nu-i in norma. Trupe de savanti si-au facut aparitia la Tenerife. Peste tot au inceput sa fie culese mostre meteoritice.
Intimplator? Poate ca da, poate ca nu, s-a gasit CRISTALUL. Cine se gasea in preajma lui, devenea calm si curtenitor.
Fizicienii au inceput sa-l studieze. Chimistii au vrut sa-l catalogheze. Medicii au cautat sa-l explice. Astrologii l-au transformat in talisman. Crainicii de radio si T.V. au proclamat o noua era a linistii. Pe scurt s-a creat un talmes-balmes tipic terestrilor.
Dupa un studiu aprofundat fizicienii au dat vedictul:
CRISTALUL e compus din OZALIT si BENZOLIT.
Aceste compozitii sint pe Terra, totul este sa se dozeze la nivel de individ, si sa se constate frecventa micro-undelor nervoase individuale. In acest fel fiecare om care simte nevoia va primi o doza cristalina care sa-l apere de undele nocive. Structura piramidala ozalitico-benzolitica, a creat o lume noua.
Arhitectii au proiectat cladiri in combinatii piramidice, bijutierii au impodobit doamnele cu miniaturi structurale de natura geometrica. Terra s-a acoperit de tuguiuri si colturi; oamenii au devenit mai pasnici, mai toleranti. Litigii si invrajbiri care de secole au decimat omenirea au fost rezolvate la masa de discutii.
A inceput o noua era de aur a terestrilor, cunoscuta in lumea galactica ca perioada Oza-Benzolitica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu